Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > S7 Edge - zkušenosti, tipy a další....

 o Navštíveno 18405x o
o 15.07.2016, 10:26 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-07-15 10:29:49
Nemá někdo z Vás S7Edge? Smad nebude vadit, když zde založím tema, když by to mělo být to nej co se dá koupit :).

Já ho mám od včerejška a pár poznatků:
Zamrzí chybějící infraport, baterie na pevno.
Dost mě irituje velmi hlasité zmáčknutí homebutton, když všichni spí a hraju si s tel tak je to dost slyšet.
Mrtvé pixely na displeji u power button taky dost naštvou :). Nyní řeším se servisem, tak uvidím jak funguje ta jejich super služba, že mi přivezou jinou S7, přehrají data a do 3dnů přivezou z opravy můj či nový tel.
Měl jsem předtím Note4 a čekal jsem větší skok v displeji. Detaily, barvy mi přijdou absolutně stejné. Maximálně je tedy u S7E vyšší jas displeje.
Zpracování S7E je bez debat peckovní, akorát zamrzí lehká rozbitnost :).
Objednal jsem čirý Screenshield na celý předek telefonu s doživotní zárukou. Při reklamaci stačí vyfotit poškození, případně odchlípnutí na kraji a 2.den posílají nové sklíčko, tak jsem zvědavej.
Také potěší možnost zakoupení pojištění proti rozbití přímo do Samsungu 1200/rok, 2400/2roky. Spoluúčast 990Kč a možnost 1x uplatnit škodu do roka. Při ceně výměně displeje 6500 se to asi stále vyplatí.

Pak jsem si koupil origo LED Flip kryt a dost mě štve, že nedrží magneticky zavřený. Když telefon otočíte, tak se kryt displeje otevře a není chráněný. Flip jsem si koupil kvůli zahnutému displeji, aby při pádu byl chráněný a tady to tedy nefunguje...
Dále zamrzí, že jsem si chtěl koupit origo držák s bezdrátovým dobíjením, akorát to zase není kompatibilní s originálním LED Flip coverem. Když ho otevřu od 180stupňů, tak zase bezdrátově nedobíjí :).
Navíc když tel držíte v ruce a máte otevřený flip o 180stupňů,tak po zavření chvíli trvá než se přimáčkne k displeji a je odsunutý od displeje. Otázka jestli časem třeba pouzdro nepraskne v ohybu...
Celkové zpracování pouzdra, nemožnost zobrazení jména a čísla volajícího a celkově dost nevyužité LED na něm dost zamrzí vzhledem k PC.
Jinak origo rychlá bezdrátová nabíječka stojánková designově krásná ale rychlost dobíjení tedy nic moc... Nevím zda ho nezpomaluje FLIP pouzdro.


o 15.07.2016, 15:05 | Kamil07
Ja jsem zase nevydychal sluchatkovy konektor na spodni strane a celkovou velikost telefonu, S6 EDGE je tak tak, ale S7 EDGE je uz fakt velky.
Ocenil bych S7 EDGE ve stejne velikosti jako je S6 EDGE a mohli udelat zase plusko pro ty, kterym vetsi vyhovuje.
o 15.07.2016, 16:09 | M.a.R.i
Kamil07:
Mně právě přijde malý oproti Note4 a ocenil bych větší velikost :). Ale to co říkáš má smysl.

Jinak konektor na sluchátka mě taky dost zarazil. Když koukám v posteli na film a mám tel na nabíječce + sluchátka, tak je to dost nemotorný.

Jinak velmi mile překvapila reprodukce zvuku přes origo sluchátka a vcelku hluboké basy.
o 16.07.2016, 23:31 | Pardal
Taky mám cca měsíc.

No....
Pouzdro origo Samsung za cca 1500 je na hovno. 3-tí den praskl kryt dispalye a nechrání vůbec pravý bok telefonu.

Před týdnem mě vyklouzl z ruky a díky postřehu jsem ho chtěl chytit. No, nechytil a otovíc jsem s ním říznul o kostky na zemi.

Servis 9600,- Display + zadní strana taky popraskala i když byl ve futrálu.
o 17.07.2016, 23:01 | M.a.R.i
Pardal: aj, tohonse nejvic bojim. Zahnutej displej je k hovnu. Kolikrat pri drzeni si ho nechtene tisknu. Jde jenom o chvilkovy wow efekt. Nijak nejde ucinne displej chranit. To samy zadni skleneny kryt. S tim opicenim po jabku zacinaji bejt trapny. Ale kdyz jsem si chtel koupit to nej, tak jsem nemel na vyber.
Asi budu nucenej si koupit to jejich pojisteni za 2840 s 1200kc spouucastk a maximalne 1x oprava do roka.
Skoda ze sis tel nepojistil. Do 30.6. si to mel gratis.
Muj byvaly note4 s tempered glass a pouzdrem Spigen neo hybrid byl absolitne neznicitelny.

Ale aspon musimpochvalit super vydrz baterie, tak +30% oproti Note4
o 17.07.2016, 23:05 | Pardal
To pojištění je dobrý, ale nikdo mě o něm neřekl, ani v balení nic přibalenýho... Moje blbost....

Dneska bych radši koupil S7.

Skleněný záda jsou úplnej krok mimo !
o 18.07.2016, 11:51 | M.a.R.i
Pardal: Já na to přišel náhodou, když jsem narazil na Google Play na aplikaci S7go a tam je o tom info.
o 18.07.2016, 17:24 | Tichy
Ja mam nekolik mesicu S7 a co me totalne vytaci je baterka, ktera sotva vydrzi den. Mel jsem S6 a cekal jsem, ze S7 bude na tom s baterkou lepe.
o 18.07.2016, 19:05 | Pardal
S7 má menší baterku. než edge, je to tak ?
o 18.07.2016, 19:15 | Tuner#2
Když to tady tak čtu, tak by mě zajímalo co jiného krom pozérství Vás vede k pořízení toho zakulaceného předraženého nesmyslu? :))
o 18.07.2016, 19:24 | camron
...asi jako Tuner#2
o 18.07.2016, 19:58 | JA
prodal sem iPhone 6S plus a zkusil od operatora za novou smlouvu. Kdyby měl iP pamětovku, tak to nikdy nevyměnim. velký paměti stojej nesmysl.Ale fo'ták je opravdu velmi dobrej, Android 6 je celkem slušnej...ale takový mouchy jako, že mi najednou hupne signál, vypadne hovor na místech doma kde mám pomalu 100%, to prostě jabko nikdy neudělalo..upřímně není to špatný ale už koukám na Note 7, větší mi prostě nevaděj...no a uvidíme co iPhone 7...
o 18.07.2016, 21:54 | assassin
tuner: kousnul te stejnej brouk jako zdenyho? :)
o 18.07.2016, 22:17 | Tuner#2
assasin: Vůbec ne, jen mě nenapadá po těch reakcích zde jiné vysvětlení...
o 18.07.2016, 22:51 | assassin
tuner: top hardware a top pouzdro - to ze kovovy/skleneny veci nevydrzi to co plast je pomerne jasny ne? (samo co se specifickeho namahani tehle hracek tyka) drahy hodinky maji taky svuj smysl a spouste z nich neudela dobre i jen blby stipani drivi..
spousta karbonoveho sportovniho nacini nesnese kontakt s kamenim, pritom stara dobra ocel/hlinik se jen promackla... vzdy je to neco za neco. me se treba zpracovani iphone kov/sklo taky libi, ikdyz to vyzaduje se k tomu chovat setrneji. ikdyz pady na zem - velka pretizeni nesvedci zadne elektronice, jen to tam neni na prvni pohled patrne.
kazdej ma ten svuj fetis a zrovna v tvem pripade se docela divim te kritice tech cizich, co jsem tu tak pochopil tak mas taky rad spoustu drahych hracek, jejich realnej uzitek je minimalne "spornej"... coz bych stejne napsal i o zdenym...
o 18.07.2016, 23:16 | Tuner#2 | Upraveno: 2016-07-18 23:16:53
assassin: Pokud nějaké moje drahá hračka je rovna tomuhle, tak to asi nemá cenu nějak vysvětlovat... Já si to nemyslím a kupuju si naopak reálné/kvalitní věci s dobrým poměrem cena/výkon. Ale to sem nepatří, mě jen zajímalo co ty nespokojené lidi k tomu vede - nic víc, nic méně, nechci tady z toho dělat flame o něčem úplně jiném.
o 18.07.2016, 23:53 | assassin
tuner: no je mi jasny, ze to asi neprijmes. ale treba auto - v te skodovce mas urcite balik penez, mohlo za to byt nove a asi docela slusne auto. chapu ta skodna takhle postavena smaze kde co na technickem okruhu, ale k cemu je to dobry? nema to klimu, je to hlucny, kdyz zaspis, nebo bude bordel na silnici tak te nezachrani asistenti - z pohledu nekoho totalni zbytecnost.
profi zrcadlovka - pro spoustu lidi fotky z ni vypadaj stejne jako z jejich iphonu, opet zbytecnost, fotky jsou pripominka udalosti, tak pro spoustu lidi lepsi kdyz cvaknou kdykoliv cokoliv, nez jen v pripade ze sebou tahnou xkilovou bednu s vybvenim - malokdo to pak prohlizi na kalibrovanem monitoru, bada nad vernosti barev a hleda obrazove vady v 1:1 zobrazeni.
home hifi - 99procent lidi neslysi rozdil mezi "vezi" za desitku a treba jen tim co mam doma ja a to nejspis mam proti tobe "walkmana"...
kazdej tohle vnima jinak a "vykon" se u tehle veci meri fakt spatne, protoze je to casto jen uspokojeni co prinasi majiteli. dneska je mobil casto ta nejblizsi a nejpouzivanejsi vec co clovek u sebe ma, proc nemit neco na urovni B&W, porsche a nikonu i v tomhle pripade? me treba dela radost hezkej kapesni nuz od nozire, co reze jako svycarak za par korun, hodinky co ukazuji cas jak plastaky za par kacek... pomer cena vykon je v tomhle pripade vzdy ve prospech tech spotrebaku... pokud si nechces svoji hracku obhajit a nezacnes vymyslet nesmyslna kriteria....

btw abych nebyl uplne mimo tema, pouzivam jabko a to vykazuje podobne neduhy jako telefon co se tu propira, presto jsem si po prvnim co jsem dostal v praci ted koupil dalsi za hrisny prachy ze sveho, uz jen to, ze jsem zadal po zapnuti heslo a mam v telefonu kontakty, maily, sms, zpravy z IM, hesla do wifi, kalendare vse jako ve starem, je pro me luxus za kterej jsem ochotnej si priplatit.
o 19.07.2016, 01:16 | M.a.R.i
Tichy,Pardel: Edge ma opravdu vetsi baterku a ja jsem s vyrzi spokojeny. Ja jsem psal, cca +30% oproti Note4.
JA: a tvou zminene vady nepozoruji, nejspis s mel smulu na spatny kus a nebo ja stesti ma dobry :).
Jinak ja s Note7 jsem to trosku prokaucoval. Kdyz Note5 neudelali pro Evropu, tak me dost mastvali a dlouho jsem odkladal koupi nahrady za svuj Note4. A pak me ani nenapadlo sondovat zda dalsi model bude pro Evropu.

assassin: Napsal si to krasne vystizne, zkusim to jenom doplnit.

Tuner#2: Tak ja to pisu prehnane kriticky vzhledem ke svemu veku a jiz nekolika top modelum v mem vlastnictvi za posednich cca 7let na to koukam dost kriticky a strizlive a verim ze vetsina beznych uzivatelu je naprostl nadsena. A nic lepsiho nez S7edge zatim neni ( Jablickari a majitele alternativnich levnejsich znacdk to neberte jak vyzvu k hadkam :))
Zpracovani je naprosto
o 19.07.2016, 01:25 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-07-19 01:26:26
luxusni, ale bohuzel jak to tak byva, vyhral design nad ergonomii. Radeji bych vetsi nezahnuty displej. Ale bohuzel trh si zada pozersky displej a sklo, a vyrobce se musi prizpusobit.

Jiank nove poznaty:
Mel jsem v ruce S6edge a predni strana je k nerozeznanI. Samsung si muze podat ruce s Apple a nebo s vyvojari hry FIFA.

V patek objednan servis a dnes dopoledne tel.vyzvedlo a zapujcili mi S7 black, ktera je teda opravdu designove dost nudna a mozna zacinam tomu zahnutemu displeji prichazet na chut.
Jiank s7 hotline/email pecka. Rychle a vecne odpovedi.

V Alze vyzvednut screenshield gold (tempered glass) a zpracovani dost tragicky ( Myslim tu zlatou). Tak jsem objednal transparentni variantu primo od vyrobce a prislo mi tohle. Tak nejak tomu nerozumim :).

foto k příspěvku  od M.a.R.i

o 19.07.2016, 16:14 | Tuner#2 | Upraveno: 2016-07-19 16:17:33
assassin: Auto jsem právě stavěl proto, že to nemá klimu (dokonce to bez tlumení dost topí od motoru), hluk vítám a ABS a hlavně ESP považuju v autě za největší zlo co šlo spáchat. Jasně, dnes bych za to mohl mít slušnou MX5 (možná i dvě), ale právě tyhle auta nemám problém pojet a hlavně je to moje daleko zábavnější. Hi-Fi mám doma střední řadu Denona a úplně nejzákladnější B&W a foťák? Ten mám D90, který jsem tenkrát pořidil za 12tKč a k tomu dvě nic moc drahá skla. To nemá s profíkem co fotí na full frame a nebo datovou stěnu co společného. Vždyť je to v podstatě taky základní řada a tady spíše platí, že za výsledkem stojí spíše ten za hledáčkem... (tím netvrdím, že mám dobré výsledky).

Asi mě to stále uniká, ale nějak v tom nevidím to co jsem se zde snažil naznačit a to telefon za 20tKč+ kdy stejnou a možná lepší službu udělá i mobil za 7 - 10tKč a ještě nebude tak hloupě zakulacený a bude se v ruce i dát držet... O tom to je...

Od B&W se dá taky koupit řada hloupostí, stejně tak jako od Nikona a je třeba vybírat hlavou. ;)
o 19.07.2016, 16:44 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-07-19 16:44:57
Tuner#2 - Telefon do 10k ti nenabídne kombinaci TOP displeje, výkonu, funkcí a zpracování :). I když bude mít lepší odolnost a ergonomii.

Je vidět, že každý uznáváme jiné hodnoty a způsoby života.
Třeba ohledně zrcadlovky. Já mám doma ultrazoom za 5k a zjistil jsem, že ho stejně využiju tak ze 2% a vše fotím mobilem, tak nechápu proč máš zrcadlovku za 12 + objektivy...
Ty si u škodovky volil individuální stavbu a zábavnost, někdo jiný zase zvolí třeba bezpečnost.
Někdo si koupí Lamborghini, i když někomu jinému bohatě stačí třeba Octavia RS a taky je to nejspíš zábavné a rychlé auto. Pro hodně lidí modla...
Domácí stereo má někdo za 1000Kč, někdo za 10 000Kč a někdo za 1 000 000Kč.
Proč mám doma autokosmetiku za cca 20 000Kč, když jsem mohl to samé koupit v marketu za 2 000Kč a 98% lidí nepozná rozdíl na autě?

Kdo z nich vybírá/nevybírá hlavou?
o 19.07.2016, 16:50 | Tuner#2
M.a.R.i. Tím TOP displejem myslíš tu přebarvenou sr*čku, která ještě navíc trpí vcelku velkým paměťovým efektem? V EW v Plzni měli S6 edge, kde byl nápis ze spořiče vidět i při pohybu v menu celkem zřetelně. Já teda nevím, ale to raději barevně věrnější LCD než tohle... O zpracování nemluvě, kolem 10tky je řada telefonů s kovovým rámečkem a nebo celým tělem.

Bavíme se zřejmě každý o něčem jiném i Hi-Fi za mega jde vybrat hlavou a může být kvalitní a nebo taky za mega jde pořídit módní sračka s hrozným zvukem...
o 19.07.2016, 17:11 | CRK
Tuner#2: přesně tak, taky sem si koupil dneska kalhoty u čonga za čistapade... Proč mám kupovat kalhoty za trojku, když v těchlech mi taky neprší na piňďoura a to byl cíl... :D
o 19.07.2016, 17:25 | M.a.R.i
CRK: :D
o 19.07.2016, 17:29 | Tuner#2
CRK: Tak nejen ze to nepochopil M.a.r.i., ale koukam dalsi... I kdyz v tvem prilade jde o klasicke rypani uplne mimo misu jako vzdy ;-)
o 19.07.2016, 17:39 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-07-19 17:43:30
Tuner#2: Nezlob se, ale ty taky nejspíš nechápeš zas mě/nás. Každý má svá kritéria výběru. Ta má vybrala tento telefon byť má své nedostatky. Zde jsem je vypsal.
Nic jiného bych si momentálně nevybral. Pro mě neexistuje ideální telefon.
Třeba displej je pro mě TOP, viděl jsem jich spoustu, troufám si říct, že víc než ty a mám zkušenost s několika generacemi LED, AMOLED, sAMOLED displejů od Samsungu a nikdy jsem si nevšiml vypáleného obrazu na displeji a to tel používám klidně 5h denně. Samozřejmě, má své neduhy jako třeba bílá barva. Ale u telefonu si myslím, že je to nejvhodnější displej a ta barevná sračka u něj není na škodu.
U tel si samozřejmě můžeš nastavit různé profily barev, jasu, svítivosti a klidně z něj můžeš vytáhnout vcelku přirozený obraz. Bůhví jak byl te v obchodě nastavený... A upřímně... Já mám jas stále na maximu a syté barvy, protože se mi to u tel líbí...
Třeba v noci na něj koukat na filmy je vcelku zážitek. A můžu simultálně porovnat při pouštění obrazu do Plazmy Panasonic a LCD LG přes wifi...
Samozřejmě netvrdím, že bych tento displej uvítal místo TV...
o 19.07.2016, 17:46 | CRK
Tuner#2: právě že tě chápem, ale to ty nikdy nepochopíš :D
o 19.07.2016, 18:38 | worm03
CRK :)))

Tuner#2: jen prostě CRK opět rýpl do člověka, co má nějaké vnímání světa a vnucuje ho jinejm, náhodou to trefil přesně a někdo pochopí a někdo ne :)
o 19.07.2016, 19:59 | Kamil07
O co tu zase jde? Chci ten telefon, tak ho koupim, nebo ho nechci a nekoupim, hotovo.
Pribehy o pozerstvi atd. jsou usmevne :-D
Je ale zajimave, ze to delaji porad ti stejni.

Tuner#2: Clovece, ty jsi musel byt ve skole bity zito :-)
o 19.07.2016, 20:59 | Tuner#2 | Upraveno: 2016-07-19 21:01:55
M.a.R.i.: Když dojdou argumenty, tak se tu budem předhánět kdo viděl víc displejů? LOL tos mě pobavil. Mám pocit, že u tebe je jedno kolik bys jich viděl, když tě vybuje narevné podání a jas na maximum.

CRK: Tak mě to klidně vysvětli, jak jsi to srovnání s kalhotama myslel? Jako, že jsem socka a plivu na to co si nemůžu pořídit?

Kamil07: Nevím, jak jsi na takovou hovadinu přišel?
o 19.07.2016, 21:13 | Kamil07
Ani nevim, je me to tak napadlo :-)
o 19.07.2016, 22:01 | assassin
tuner: o detaily zas tolik nejde, spis o obetovani (casu, penez) necemu co ti prinasi pozitek, ale realne je to docela k hovnu.
Jasne ty veci co jsi jmenoval jsou na strane relativne rozumneho kompromisu - ale porad jsou to veci zcela k zivotu nepotrebne a velkemu mnozstvi lidi budou pripadat jako "zbohatlicke vystrelky" ... stejne jako telefon za dvacku..

OT ad skodofka, kdybys jezdil stovky km pracovne, taky bys neco chtel neco pod 1000kg, bez abs, bez esp, bez klimy atd?
o 19.07.2016, 22:03 | worm03 | Upraveno: 2016-07-19 22:09:51
Tuner#2: moc to řešíš a prožíváš, ať si každej koupí co chce a když je to drahý, tak to musí být pozérství, že jo... Chápal bych to u telefonu za 250 tisíc, že si to někdo může myslet, ale u telefonu za dvacku... Může to tak třeba u někoho bejt, ale ty máš hned jasno...
o 19.07.2016, 22:04 | CRK
Tuner#2: ...že jsou lidi, kteří nekupujou věci na výhodnost, prostě to chci, tak to koupím a nebudu řešit, jestli by mi nestačil telefon za 7...

Jinak samozřejmě mimo mísu nejsem, jen místo dlouhosáhlého vysvětlování, se kterým bych stejně u tebe nepochodil, tak si jen rýpnu a spousta lidí bych řekl, že pochopí a některé to i pobaví, viz reakce. Víc v tom není, prostě každej je nějakej.
o 20.07.2016, 06:46 | M.a.R.i
Tuner#2: To jsem rad ze jsem Te pobavil. Reagoval jsem na tvuj verdikt ze je to barevna sracka s vypalovanim obrazu po tve sotva par minutive zkusenosti z obchodu. Tak jsem argumentoval tim ze cca 7let mam led displeje od Samsungu a nikdy jsem vypaoovani nezaznamenal a mel jsem jich desitky xalsich v ruce...
o 20.07.2016, 06:48 | M.a.R.i
A nemam jas na max, ale dynamicke podani barev a stale svitivost na maximum, prepsal jsem se :)
o 20.07.2016, 07:55 | camron
Nejsem zastancem Tunera, ale to "vypalovani" displeje potvrzuji. Tez jsem se s tim na prodejne setkal. Ale je mozne, ze tam vystavuji nejakou horsi kvalitu...
o 20.07.2016, 08:32 | assassin
nevim jestli tim trpi vsechny amoled displeje, ale mival jsem galaxy tab 7.7 s amoled a vypalenej displej tam byl, na cerny obrazovce potme bylo videt ikony baterky atd.
o 20.07.2016, 10:51 | M.a.R.i
Tak ja mam asi stesti :). Omnia HD, Note 2,3 (2x) a u Note4 jsem to nepozoroval a to jsem na nich hlavne v noci koukal na filmy, tak bych si toho vsimnul a vsechny jsem mep minimalne rok. Ted jsem manzelce koupil S6 edge+ atarej 8mesicu a take tam nic neni.
o 20.07.2016, 12:42 | Harryp
Vidím to podobně ... [ Link ]
o 20.07.2016, 13:01 | Mr.Scully
Každej máme na něco úchylku... já bych sice mobil nějak výrazně nad 10k taky nikdy nekoupil (nevidím v tom vůbec žádnou nadstavbu z hlediska funkcí či designu - mám LG G4 za 11k a je fakt super), na druhou stranu bych si asi už nekoupil horší auto než BMW a to je taky svým způsobem úchylka (v levných a pomalých autech typu škodovky trpím jako zvíře). Každý máme na něco fetiš, každý musíme ty prachy do něčeho vrazit. Jestli někdo má potřebu mít iPhone nebo Samsung za 25k, tak pro mě je to nepochopitelné, ale stejně tak někdo jiný nepochopí, proč já na ježdění na nákup do Tesca musím mít 270 kW auto. Tak to prostě je. Buďme k sobě tolerantní ;-)
o 20.07.2016, 14:26 | assassin
Scully: u veci ktery se tykaj cinnosti co muzou cloveka bavit je nejhorsi vyzkouset neco "lepsiho" pak to chce dost pevnou vuli aby se clovek smiril s rozumnym kompromisem a stejne mu to pak porad vrta v hlave a mysli na to lepsi :) teda hlavne pokud na to ty prostredky ma... ja si treba par let zpatky koupil kolo za kilo a porad mi vrtalo v hlave to za dve :) ta pridana hodnota neni tak velka, jaky hrisny prachy to stoji, ale je... a cloveka to porad laka :)
telefon za 11k uz asi od toho za 20k deli jen naky blbosti, ne funkcnost...provedeni pouzdra, materialy...tzn pokud nemas telefon jako fetis, tak rozumim. ja bych si driv nekoupil telefon drazsi jak 3tis a to jsem je jeste vetsinou mel od nekoho zadarmo, pak jsem dostal jabko sluzebni a ted uz ho kupuju za hrisny prachy - treba pred chvili me dostalo, vola mi zakaznik z nemecka, nemam ho v seznamu, ale v nejakym emailu ma v podpisu mail a telefon - tak na displeji vidim cislo a pod tim info ze by to mohl byt "jmeno zakaznika", po skonceni hovoru na to kliknu otevre se okno kde je pripravenej kontakt, jmeno, mail, telefon, adresa - jde podle ni rovnou navigovat. Ja vim, blbosti, ale me tyhle blbosti setri dost casu...

o 20.07.2016, 15:24 | Kamil07
Kdyby nekdo chtel, tak mam na prodej muj S7 EDGE, zlaty, original, pouzivany mesic, zanovni stav, plne funkcni, kompletni baleni vc. krabice, koupeny v Nemecku takze v CR bez zaruky, ale poskytnu moji na vyzkouseni.

Cena 13 500,- Kc.
o 20.07.2016, 16:56 | Mr.Scully
assassin - s tím kolem ti rozumím. Taky mám vlastně foťák za 80k a pak se objevila možnost koupit lepší model (nový 150k) za pouhých 90k... to nakonec nešlo neodolat :D Ale u těch mobilů nevidím tu přidanou hodnotu, když vedle mě dáš Samsung a LG, tak nevidím, proč jeden stojí 25k a druhej 10k. OK, design, ale to je subjektivní věc. Jinak to plus mínus giga ramky má skoro všechno stejný.

Jinak to, co říkáš, umí i Android... ani nevím jak to dělají, ale kdykoliv mi volá cizí číslo, tak to nějak dohledá údaje o volajícím, kde to jde (jméno, email, facebook, twitter apod.). Případně to aspoň řekne město, pokud je to pevná linka. Super věci, dřív tohle nebývalo.
o 20.07.2016, 17:26 | assassin
Scully: no ja uz to kolo taky mam, taky jen o neco "malo" drazsi nez to minuly, konecne ma dusicka klid :)

je mi jasny, ze ten android bude umet to same, ja s androidem skoncil asi 4roky zpatky a to jsem se s nim docela pral, urcite se to taky nekam pohnulo.
jabko jsem taky koupil obyc SE a ne 6ku za 20+
o 20.07.2016, 19:51 | Tuner#2 | Upraveno: 2016-07-20 19:53:59
assassin: Jak už jsem uvedl, to co mám myslím nemá rovnítko mezi telefonem za dvacku ;) Co se týče auta pokud bych byl obchoďák (což bych teda nikdy nechtěl), tak samozřejmě to vyžaduje komfort cestování i když třeba bez klimy bych se obešel. Nepouštím si jí ani v jednom autě co máme.

worm03: Pozoruju to ve svém okolí čím dál častěji, dokonce u nás jsou skladníci co si na telefon půjčují a přitom nemaj pomalu do huby a to je jim 30+. U omladiny je to ještě mnohem horší :-/

M.a.R.i. Podle čeho soudíš, že jsem to viděl jen v obchodu? Já jen psal, že tam jsem viděl jak krásně to bylo vypálený, jinak třeba S6 Edge má tchyně a vzhledem k tomu, že s tím moc neumí (doktorka co si nechala v krámu "poradit"), tak ho v ruce mám docela často. To nemluvím o tom, kdy jsem se v tom aktivně 15let pohyboval a měl vedle sebe obchod jen na mobily a chodil s klukama na oběd. Je asi jedno jak to máš nastavené, mám pocit, že jsi jeden z těch co jedou na wau efekt a nějaká věrnost podání je jim u zadele.

camron: Díky za potvrzení, je to bohužel vlastnost a to dost výrazná :-/

Harryp: Pěkný článek ;)

Mr.Scully: Jasně já to beru. Však taky můj původní dotaz nebyl o vyvolání flamu, ale o tom dozvědět se co ty nespokojené uživatele telefonu za dvacku vede k tomu si něco takového koupit, když za půlku tady mám stejně vybavené stroje v hliníkovém provedení s displejem co je praktický, odolnější a svým podáním věrnější. Místo přímé odpovědi, se rozjel flame co mám já doma a pár lidí si přišlo rejpnout :-D

assassin: Tohle umí i moje čína Xiaomi, ale podmínkou je být na netu a aby to číslo někdo umožnil poskytnout. Zásadně to na FB apod. nesmyslech zcela ignoruju a číslo nikam nedávám. Jinak to umí i naše pevné linky v práci, na monitoru mě vyskočí vpravo okno s číslem kdo volá a z 95% je tam i název společnosti/jméno.



o 20.07.2016, 21:11 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-07-20 21:12:54
Tuner#2: jj, s tim wow efektem mas pravdu. U telefonu preferuju pohadkove barvy. U TV radeji vernejsi podani :).

A pochopil ksem to tak ze podle jedne zkusenosti z kramu odsuzujes led s tim ze se vypaluje obraz
Ale jak uz jsem psal. Ja jsem to nikdy na svych tel za 7let nezpozoroval. Ted budu prodavat skoro 2 roky stary Note3, tak si ho muzete nekdo koupit abyste to overili :)
o 21.07.2016, 22:32 | assassin
Tuner: to asi ne, tel za dvacku je to nejlepsi na trhu, coz stodvaca a stredni rada nikonu a denonu nebyla ... Myslim, ze neni potreba to dal rozvadet, asi spolecnou rec nenajdem...
o 30.07.2016, 18:23 | Vonox
Taky sem přešel z note 4 na s7 edge a asi sem narazil na blbej kus. Neustále laguje/zamrza u čehokoliv - video je na tom nejhůř protože to je vidět to freeznutí na nahrávce ...ten lag trvá třeba vteřinu ale je to nonstop .. nepomohli továrka..r7tak já nevím... Google taky moc nepomohl.. nesetkal se někdo s tímto ?
o 30.07.2016, 23:11 | Tuner#2
assassin: ne v tomhle fakt společnou řeč nenajdem pokud to hodláš překrucovat a srovnávat nesrovnatelné...

M.a.R.i. Já bych si to dobrovolně nikdy nekoupil, takže nechť testuje někdo jiný. Já mám svých znalostí dost (i když ty si myslíš, že jich máš víc :)) a to mě stačí...

BTW s tím wow efektem jsem to trefil, někomu takovému se pak o věrnosti a kvalitě displejů těžko něco říká... Jo a byl jsem dnes v EW, tak jsem vyfotil S7 co tam mají a už je taky vypálená. Na fotkách to není moc vidět, na živo děs a hrůza...

foto k příspěvku  od Tuner#2

o 30.07.2016, 23:11 | Tuner#2
Tady dole nápis...

foto k příspěvku  od Tuner#2

o 30.07.2016, 23:12 | Tuner#2
Uprostřed baterka když se nabíjí vypnutej

foto k příspěvku  od Tuner#2

o 30.07.2016, 23:13 | Tuner#2
...

foto k příspěvku  od Tuner#2

o 30.07.2016, 23:15 | Tuner#2
Koukám že zde to ještě mrví server, takže to je vidět ještě méně, ale kdo chce může se v lympii v Plzni přesvědčit sám. Na živo je to k blití kor za ty peníze...
o 30.07.2016, 23:57 | camron
Shitsung, no :-)
o 31.07.2016, 12:34 | JA
Edge S7 prodán a koupeno iP 6plus 128 a je to zase ok
o 01.08.2016, 21:55 | Tuner#2
camron: To je výstižný, ale hlavně že je to top a nevypaluje se :))
o 02.08.2016, 06:51 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-08-02 06:55:24
Tuner#2: hmm,asi jsem urazil tvou jesitnost ohledne toho kdo ma vic zkusenosti s displeji. Byt mas treba 1000x vetsi nez ja tak ja mam fakt asi teda mega stesti ze jsem se s vypalovanim u svych tel nesetkal. Asi to ale bude tim, ze mam rad barvicky na displeji, tak jsem slepej jak patrona a nepoznam jestli koukam na lejno nebo na amoled displej jak si to mezi radky diagnostikoval :).


o 02.08.2016, 06:54 | M.a.R.i
Mam.ted doma s7edge, s6edge+ a note 3, tak ti muzu nafotit displeje, vyber si v jak situaci a jsem.zedavej kde tam objevite ty duchy z vypalovani. Stari tel mesic, 7mesicu a 14 mesicu.

Ono taky jestli to nebude tim, ze treba v kramu to sviti 24/7 a nni rozdilna kvalita techto demo verzi. Treba by to pri normalnim pouzivani za chvili zmizelo. Tezko rict...
o 02.08.2016, 07:08 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-08-02 07:09:33
Vonox: Ja jsem se s tvym popsanym jevem nesetkal, S7 je o poznani sviznejsi nez Note4, prijde mi vic nez treba Note3 vs Note4. Zkusil bych tovarni nastaveni aby si vyloucil ze to dela nejaka appka a nebo pak reklamace.

A nebo to bude tim, ze si koupil Shitsung za dvacku a pitom sis mohl koupit Xiaomi za bura, ktere bude mit vernejsi podani barev, vetsi odolnost a prakticke vyuzuti. Bohuzel jsou vsichni zaslepeny a hloupy a kupuji tyhle Shitsungy, byt ta znacka vyrabi takove smecka :)
o 02.08.2016, 12:32 | M.a.R.i
Divný, 14+ měsíců starý Note3 a žádné vypálení. Nejspíš dřiv to byl ještě starý poctivý Samsung a teď je to Shitsung :)

foto k příspěvku  od M.a.R.i

o 02.08.2016, 12:33 | M.a.R.i
Jas na max, méně okolního světla, aby případné vypálení vyniklo :)

foto k příspěvku  od M.a.R.i

o 02.08.2016, 13:12 | Tuner#2
Kdo tady ma urazenou jesitnost je jasne videt z reakci... To ze na prodejne maji dema horsich kvalit nemyslis vazne ze ne? Jinak prodejny maji 9-20 obvykle, ale pres noc se to dobiji, takze proto ta vypalena baterka, nicmene je tam jeste napis a na vypalovani si stezuje i rada beznych uzivatelu...
o 02.08.2016, 13:22 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-08-02 13:23:14
Tuner#2: S7 a S7Edge v předprodeji měly časté reklamace týkající se displejů. Vím to přímo od člověka ze Samsung servisu, tak proč by například nemohly mít i demoverze horší kvalitu displejů? Samozřejmě to nevím jistě, jako ty nemůžeš vědět jistě, že ta kvalita je shodná s finálním výrobkem pro koncového uživatele. Ale možná ses účastnil vývoje, výroby a víš toho víc :).

A k vypálení obrazu na Note3 se nevyjádříš?
o 02.08.2016, 13:25 | BATMAN
Kdyz uz tady chcete kontrolovat vypaleni tak je lepsi to omrknout v modrem spektru v servisnim menu * # 0 * #
Navod: [ Link ]
Jinak u superamoled a dalsich k vypalovani opravdu dochazi,je to holt vlastnost,nikoliv vada (alespon dle Samsungu).
Nicmene pri beznem uzivani vypalene pixely clovek moc nepostrehne,takze je to spis psychicka zalezitost uzivatele :-)
Ja mam S7Edge 5. mesic a zatim zadny naznak.
o 02.08.2016, 14:19 | camron | Upraveno: 2016-08-02 14:19:53
Hehe, kdyz vyrobce neco po..re a nevi co s tim, tesp. neni ochoten to resit (treba z ekonomickych duvodu), tak to nazve vlastnosti. To uz znam moc dobre od VW koncernu :)
o 02.08.2016, 14:58 | CRK
assassin: LOL... Ve tmě si na černém displayi viděl nedostatky :))) Tak to jsi první na světě :)))
o 02.08.2016, 14:59 | M.a.R.i
BATMAN: Díky za tip na tu zkratku :). Je možné že se displeje vypalují, ale nepřijde mi při běžném používání. Mám již několikátý s AMOLED, vždy jsem je měl cca rok a teď poslední Note 4 rok a půl a žádný z nich neměl náznak vypalování.
Tudíž otázka je kolik lidí má zkušenost pouze z prodejny z demoverze a kolik jich má zkušenost z běžného používání :). Ale asi když člověk bude mít 12h denně zapnutou stejnou appku, tak se tam nejspíš něco objeví :)
o 02.08.2016, 15:00 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-08-02 15:01:45
14+ měsíců vcelku intenzivního používání manželkou na materšké (facebook atd :)).

Ta tmavší část displeje je stín mého tel a ruky :)

foto k příspěvku  od M.a.R.i

o 02.08.2016, 15:00 | M.a.R.i

foto k příspěvku  od M.a.R.i

o 02.08.2016, 15:01 | M.a.R.i

foto k příspěvku  od M.a.R.i

o 02.08.2016, 15:07 | CRK
- Display Amoled se samozřejmě vypaluje, ale pokud to není vadná série nebo mobil v prodejně, který jede furt, nebývá to taková tragédie, jak se někdo snaží propagovat.
- Kámoš měl na Amoledu téměř neznatelnej proužek a i tak dostal bez keců novej display
- Ale i tak je to stejně nejlepší výrobce mobilů na světě!! :)
o 02.08.2016, 15:16 | CRK

foto k příspěvku  od CRK

o 02.08.2016, 15:23 | BATMAN | Upraveno: 2016-08-02 15:24:13
2CRK: Nemas bohuzel pravdu. Na foru mobilmania resi borec vypalene logo waze (navigace) na displeji S7 EDGE a Samsung mu reklamaci zamitnul.
Vyjadreni zde: [ Link ]
o 02.08.2016, 15:33 | CRK
BATMAN: samozřejmě že pravdu mám, že ho někomu nevyměnili, ještě neznamená, že kámoš nedostal bez keců novej
o 02.08.2016, 16:07 | BATMAN
O jaky mobil se jednalo?
Kdy to reklamoval?
Vyse uvedeny priklad je stary necely mesic.
Pristup jednotlivych firem k zakaznikum se meni.
Ja treba svuj S7Edge utopil. V servisu me pri prijmu ujistovali ze uz jich par takovych menili a ejhle to prekvapeni kdyz mi po nedeli dosla SMS ze reklamaci neuznavaj.
o 02.08.2016, 16:07 | Tuner#2 | Upraveno: 2016-08-02 16:07:44
Ty woe, raději bez komentáře co zde předvádí M.a.R.i. a CRK...

Skoro se vsadím, že kdyby se toho jeden z nich na svém telefonu všimnul, tak zde vytvoří separádní téma a zloděj bude jak prodejcem tak servis, který jim reklamaci zamítne neb je to vlastnost.
o 02.08.2016, 16:13 | CRK
Tuner#2: bez komentáře znamená bez komentáře :)))
tvoje logika nezná skutečně mez :)))
o 02.08.2016, 16:13 | M.a.R.i
Tuner#2:
Nechtěl si spíš napsat, co tady předvádíš ty?
Napsal jsem svojí několikaletou zkušenost s Amoled displeji a jako důkaz přikládám foto, ale stejně se akroát předvádím a píšu blbosti dle Tebe :D.

A máš pravdu, pokud by se na mém telefonu vypalování objevilo, tak budu reklamovat a pokud to neuznají tak je veřejně rozmáznu, jelikož nečekám u telefonu za dvacku že třeba po roce bude obraz vypálený. Co je jako na tom podle Tebe špatného?
o 02.08.2016, 16:23 | CRK
M.a.R.i: to nemá cenu, my jsme nesežrali šalamounovu dobrotu a tedy nemůžem ani jako aktivní uživatelé Samsungu nic vědět :)

Tady ještě přidávám jako důkaz nevypálení printscreen "modrého amoledu"
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

foto k příspěvku  od CRK

o 02.08.2016, 16:35 | worm03
Tuner#2: pak se nediv, že do tebe rejpou. i když ti někdo předloží svůj názor a "důkazy", tak si stejně meleš svojí a plácáš si dál svoje a napadáš je, místo normální diskuze a pak chápu, že do tebe někdo rejpe, protože diskuze stejně není možná. To neber nějak ve zlém, ale všímám si toho delší dobu.
o 02.08.2016, 16:41 | Tuner#2
M.a.R.i.: Četl jsi vůbec tohle???

[ Link ]

Pokud ne, tak tu máme další:

[ Link ]
[ Link ]

a konec konců o problému OLED displejů jsem tady psal už v roce 2010 hned v prvním příspěvku: [ Link ]

Ale zřejmě Ty jako kusý uživatel o tom víš více a tím, že bys to chtěl reklamovat a ještě rozmáznout v médiích, neb !!!telefon za dvacku!!! ukazuješ jen svou blbost a naivitu... Nezlob se, ale je to tak a nehodlám dál s Tebou ztrácet čas, když to tak všechno nejlépe víš. Ostatně u tématu HDMI kabelů jsi taky pobavil. Bohužel o všem máš jen povrchní přehled...
o 02.08.2016, 16:44 | Tuner#2
worm03: Počkej, počkej, důkazy jsem tady předložil já viz. foto + poslední post. To, že s tím jedinec nemá problém je spíš dílem náhody a může být jedině rád - znám i z mého okolí řadu opačných případů.
o 02.08.2016, 16:57 | worm03
a relevantní, viď... fotky telefonu, kterej běží nonstop na prodejně... jak je to přísloví... kdo chce psa píchat, péro si vždycky najde...
o 02.08.2016, 17:20 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-08-02 17:22:07
Tuner#2: Nečekal jsem, že se snížíš k nadávkám kvůli takové blbosti. Blbec seš tu možná tak ty jak už několik členů podotklo...
A budu opakovat již několikrát zmíněnou hlášku vůči Tobě tady: Od teď tvé příspěvky ignoruji :).
o 02.08.2016, 17:27 | Tuner#2
M.a.R.i.: Když je to blbost, tak proč bys to proboha chtěl reklamovat? Nějak si protiřešíš, když došly argumenty...

worm03: To myslíš sebe? Jinak ten tvůj argement nechápu, zřejmě si tady nečetl ani jeden link, tak tady ten jeden z článků ocituju:

"Další nevýhodou AMOLED displeje je vypalování obrazu, ke kterému dochází pokud na displeji máme neustále jeden obraz. Ten totiž zaměstnává stále ty samé pixely. Jak již víme, u OLED displejů mají pixely a subpixely jinou životnost. Modrá barva začne ztrácet na intenzitě již za 1 000 hodin, životnost zelené je asi 10 000 hodin a červené přibližně 30 000 hodin. K vypalování u telefonů dochází k tomuto jevu obzvlášť v oblasti stavové lišty, které na něm zůstává nejdéle. Někteří uživatelé pozorují vypalování displeje už po pár měsících od koupi zařízení."

Máš snad pocit, že se to týká jen telefonů z prodejny??? Pokud jo, podej si s M.a.R.i ruku ;)
o 02.08.2016, 17:35 | worm03
hmmm... tak toho se dál opravdu nebudu zúčastňovat a ty si jdi radši moudra blafat jinam... nebo zaprcat...
o 02.08.2016, 17:43 | CRK
Tuner#2: on si neprotiřečí, ale ty zřejmě nechápeš psanej text. Tedy spíš nechceš chápat...

Ostatní: ukončete tuto diskuzi s tímto demagogem. Je to jeho zábava, tak mu jí zbytečně nebudeme dopřávat, nemá to smysl. Vydržte, ať si plácá co chce.
o 02.08.2016, 20:13 | mrazik | Upraveno: 2016-08-02 20:13:55
Tuner je nejmoudrejsi, tak se ho nesnazte presvedcit o opaku a hlavne vi vsechno nejlip - a stejny nazor maj i jeho kamaradi, na to bacha.
Myslim, ze je na case zapremyslet, jestli Tuner prinasi na toto forum nejaky uzitek.
o 03.08.2016, 21:13 | Tuner#2 | Upraveno: 2016-08-03 21:15:11
worm03: Opravdu "inteligentní" odpověď... Přitom stačilo si přečíst moje posty a o problému OLED něco nastudovat...

Nikdy jsem zde nepsal, že vím všechno nejlépe. To je zase vaše demagogie, když dojdou argumenty, protože na to, že OLED a všechny jeho podnože mají prostě problém s životností a vypalováním nemáte rozumný protiargument. Je to věc, kterou jsem tady už psal v roce 2010 viz. link v předchozím postu a ve své době jsem (nejen) za to měl zdarma VIP členství...

Ovšem návrh na veřejné zlinčování a udělení BANu od někoho, kdo zde nikdy žádný přínos neměl pobavilo :))
o 04.08.2016, 10:48 | camron
Galaxy S6 na prodejne...

foto k příspěvku  od camron

o 04.08.2016, 10:49 | camron

foto k příspěvku  od camron

o 04.08.2016, 12:22 | Kamil07 | Upraveno: 2016-08-04 12:23:25
Kdyby nekdo shanel Samsung S7 EDGE, tak tu mam jeden nepouzity, zlaty, CZ distribuce, zaruka Planeo elektro, kompletni baleni.
Cena 17 000,- Kc.
o 04.08.2016, 17:47 | KaZaN
Ty voe to je dlouhý vlákno :D
Já teda na S4 měl vypáleno jak prase a na S5 mám vypáleno taky total, hlavně tam mám půl displaye uplne jinou barvu jak je tam vypálenej widget počasí, tlačítka spodního menu jsou tam už taky dávno navěky a ta horní lišta to samý. Sere mne to, ale to je tak jediný co se k tomu dá říct. A ani reklamovat to nemůžu, protože mám prasklý krycí sklíčko na foťáku, což mimochodem je taky pěkná položka na opravu, komplet celej zadek včetně rámu za nesmysl cenu a jako bonus Ti odeberou funkci vodotěsnosti :D
o 04.08.2016, 18:43 | Tuner#2
KaZaN: Neni mozny, vypaleny to ma jen T#2 v obchode :)) ale jinak diky za post, takovych znamych co maji stejnou zkusenost mam radu... Jen M.a.R.i. by to reklamoval, kdyz to prece stalo dvacku :)))
o 04.08.2016, 18:57 | Kamil07 | Upraveno: 2016-08-04 18:58:22
KaZaN: Komplet osazeny ram na S5 stoji v CR origo 500,- Kc a neorigo 1:1 vychazi na 250,- Kc.
Na ebay to pak je za cca 350,- Kc a 80,- Kc, ale cekas no.
Ten za 80,- Kc jsem menil kamosovi a nepoznal jsem rozdil mezi origo a neorigo, dokonce se po case ani neloupe.
o 04.08.2016, 19:16 | pepe689
S4 vypaleny s6 .. 3 mesice stary vypaleny.Predrazeny .
o 04.08.2016, 21:26 | KaZaN
Kamil07 tak to jsem byl asi u spatnyho zdroje :D Cena Samsung original uplne nesmysl a cena u pokoutníka byla taky někde přes dvojku. Ram se mi samozřejmě loupe a mám zlatou verzi. O tom jak furt nemam misto v interni pameti a jak je to liny, laguje to, seka se to, nez najedou kontakty a nebo fotjak tak vyfotim ledatak sneka na lehatku.....
Je to nejak hardcore to vymenit? Mas link kde objednat nebo aspon jak se to jmenuje spravne? Ono to sice foti, ale jak je slunce nebo lampa, tak pres ty praskliny sklicka to dela sice šmrncovní efekty světelný, ale ne vždy je vocením :D
o 04.08.2016, 21:43 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-08-04 21:44:17
S6 edge+ zakoupen 12.11.2015

foto k příspěvku  od M.a.R.i

o 04.08.2016, 21:44 | Kamil07 | Upraveno: 2016-08-04 21:48:21
KaZaN: Rozborka zde: Youtube video:

Je to celkem jednoduche, zvladne to temer kazdy.

V CR maji stredy napr. zde: [ Link ]

o 04.08.2016, 21:44 | M.a.R.i

foto k příspěvku  od M.a.R.i

o 04.08.2016, 21:45 | M.a.R.i

foto k příspěvku  od M.a.R.i

o 04.08.2016, 21:51 | Kamil07
KaZaN: Na ebay stred napr. zde: [ Link ]
Je to sice replika, ale kvalita perfektni, fakt jsem nepoznal rozdil mezi replikou a originalem.
o 04.08.2016, 21:56 | M.a.R.i
KaZaN: pokud ti ruplo sklicko a dostala se ti pres to do telefonu voda, tak rozumim, ze pak nemuzes reklamovat pripadnou vlhkost telefonu.

Mne ted v zaruce menili displej a ptal jsem se na to, ze bych radeji kus za kus, ze neverim tomu, ze oprava se bude rovnat kvalite vyroby a bojim se vodeodolnosti. Tak mi bylo receno, ze po oprave se dela test vodeodolnosti a samozrejme dale tento telefon vodeodolnost plni. A zatim vsechny reklamace na poskoze i vodou byly uznany, i kdyz nekdy to bylo sporne, nebot nejspis maitel spatne docvakl slot na SIM.

Jeste k vypalovani, psal jsem ze za 7let intenzivniho denodenniho pouzivani led displeu jsem se s tim.nesetkal. a neverim ze pro beznem pouzivani se jedna o bezny jev kterym tyto telfony trpi. Vzdy jsem tedy mel CZ distribuce a ne predprodej a telefony meli vzdy original displeje. Jinak nevim co k tomu jeste napsat :). Je mi jasne i kdybych objel majitele vsech mych byvalych telefonu a udela foto nevypalen, tak to asi jistym jedincum nestaci.

Camron: Koukam teda na to na mobilu, ale na tech tvych fotkach zadne vypaleni nevidim, kdyz piminu, ze je to fotka zase demoverze z obchodu.
o 05.08.2016, 08:03 | camron
Co myslíš tou demoverzí?

foto k příspěvku  od camron

o 05.08.2016, 09:03 | M.a.R.i
Camron: jj, toho jsem si vsimnul. Akorat jsem myslel ze je to kompresi fotky pri vkladani na web a nejak me nenapadlo od ceho by to bylo zrovna na tomhle miste vypaleny :). No, prijde mi,ze co jsem videl na netu, tak vetsinou vsichni pozoruji vypaleni u vystavenych kusu v prodejne. Coz jsou demoverze, neda se z toho volat. To vypaleno je dle me zpusobeny stale zapnutym displejem, ktery jede minimalnepo celou dobu otviraci doby. Mozna jsou i demoverze horsi kvality nez finalni produkt. Ale to je pouze moje domnenka, netvrdim, ze tomu tak je :).
o 05.08.2016, 09:26 | camron
Nechce se mi verit, ze by na prodejne byla horsi kvalita. A kdyz tohle jako potencialni zakaznik uvidim, koupim si to?

A proc vedle vystaveny Huawei, Sony a jine vypalene dipleje nemaji? Pracuji na prodejne ve stejnem rezimu, ne? Protoze maji IPS a ten na to netrpi. Podle me Samsung pouziva zcela nevhodnou technologii (zpocatku libivou, to ano!) a jeste si za to nestydi rict o nehorazne penize...
o 05.08.2016, 10:49 | M.a.R.i
Njn, vypaluji, nevypaluji. Za 7let pouzivani s tim nemam zkusenost :) a toho vcelku intenzivne pouzivam.. Ale to se stale opakuju. A jestli se mi na nejakej modelu displej vypali a neuznaji reklamaci, tak se se Samsungem rozloucim :).

Jinak je to jenom dohadovani, v prodejne jedou uplne v jinem rezimu nez beznem, a pikud vyrobni technologi led displeje zpusobuje vypalovani, tak je logicke ze se to spise projevi v tomto rezimu nez beznem. Ale to uz tu taky tak 10x zaznelo.
Je nelogicke, aby meli vydtavene kusy v prodejne horsi kvalitu, jelikoz je to lakadlo na koupi.Na druhou stranu v predprodeji maji nektere telefony horsi kvalitu viz S7, coz v servise neoficialne priznaji, tak proc by to nemohlo byt u demoverzi, ale to se zase opakuju :). Mam sve zdroje informaci, kteri jiz par let v aut. servisech Samsung pracuji.

Ona cela tahle diskuze se toci, ze par lidi ma nazor, ze je to jenom predrazeny pozersky prosukt nevabnych kvalit u ktereho se 100% vypali displej. A ja jenom reagoval ze jsem se s tim nikdy nesetkal pri BEZNEM pouzivani. Netvrdil jsem ze neni mozne aby se displej vypalil. Pak se rady objevily fotky demoverzi z obchodu + odkazy n clanky ( ktere znam), kde jsou zase fotky z obchodu :). Jak psal CRK, pokud se needna o vadny kus, tak pri beznem pouzivani to zas neni tak horky. Otazka je kdyz nekdo koupi starsi telefon, treba i sedivku a buhvi s jakym displejem ( vadny kus, kopie?)...

Pripomina mi to jak tady nekdo chtel poradit ohledne havarijky u Audi A5 a misto toho se dozvedele ze dobre mu tak, ze boural kdyz je takovej pitomec a koupil si predrazenou Audi :).
o 05.08.2016, 11:00 | mrazik
Me to tak nejak pripomina valku mezi Plazma vs LCD a velke dohadovani kolem vypalovani obrazu.
o 05.08.2016, 11:32 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-08-05 11:33:57
KaZaN:
Jeste se vratim k te vodeodolnosti. Nejspis ti nekdo predal spatne info. Kdo ti to rikal?

Tady oficialni odpoved od Samsungu ( Ohledne vypalovani displeje trosku politicka odpoved :))

Dobrý den, pane Marinove,

děkuji Vám, že jste se obrátil na zákaznickou linku společnosti Samsung.

V případě mechanického poškození telefonu a následné opravě v našem autorizovaném servisním středisku nedochází k zániku dvouleté záruky, pouze na případné vady vzniklé tímto poškozením, konkrétní případy se posuzují individuálně a nelze předem určit výsledek tohoto posouzení.

Pokud dojde k nějaké vadě displeje nezpůsobené mechanickým poškozením, posuzuje tuto situaci technik našeho autorizovaného servisního střediska a určí způsob řešení této situace.

V případě jakýchkoliv dalších otázek nás neváhejte opět kontaktovat, případně využít naší službu Samsung Live Chat, nebo využijte služby naší bezplatné zákaznické linky 800 726 786.

Přeji Vám příjemný den.

Jiří Sůva
Zákaznická linka Samsung


P.S.: Ted koukam, ze pise ze nezanika zaruka, ale nepise o vodeodolnosti, nejspis se prepsal. Jeste jim napisu..
o 05.08.2016, 11:43 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-08-05 11:44:32
KaZaN: Jinak jeste k tomu loupani. Treba u Note3 na to pry ramecky vcelku trpely. Byl to plast a na tom chrom. Ja mel 13mesicu Note 3 od novoty od Tmobile a nemel naznak loupani, ramecek bez chyby. Manzelce jsem kupoval starsi Note3 bez zaruky a tam byl ramecek oloupany z 80%. Treba hraje roli agresivita potu jako treba u kuze v aute. Buhvi cim je to zpusobeny...
o 05.08.2016, 14:37 | Tuner#2
Camron: To nema cenu tady... jeste z tebe udelaji blbce co nic nezna, neb jejich telefony za dvacku jsou prece TOP :))) Tomu uz nezbyva se jen smat...
o 05.08.2016, 15:19 | mrazik
Tuner tak se podivej na pocatek diskuse, kde odsuzujes svym typickym zpusobem toho, kdo si tuto krabickou koupi. Ja treba taky nechapu, jak si nekdo muze koupit BMW za 2 mega, ale neprohlasuju o tom cloveku, ze je pozer.
Tvuj hlavni problem je ten, ze kdokoli ma jiny nazor na cokoli nez ty, je divnej, mladej pozer atd. Promin, ale stal se z tebe typicky hospodsky kecal. Prosim bez si sve mindraky lecit jinam.
o 05.08.2016, 15:59 | Tuner#2
mrazik: Ne BMW za 2 mega nemá nic společného s shit telefonem za dvacku, evidentně ten rozdíl pořád nechápeš čemuž se tady po tvých výplodech už ani nedivím...
o 05.08.2016, 16:52 | M.a.R.i

Dobrý den, pane Marinove,

Po opravě telefonu po mechanickém poškození se telefon otestuje tlakovými zkouškami vodotěsnosti v servisním středisku, v případě, že by byl telefon neopravitelný pro vodotěsnost, tuto informaci Vám sdělí servisní středisko.
o 05.08.2016, 18:36 | mrazik
Tuner pro tebe je to mozna shit telefon, pro jine je to telefon odpovidajici sve cene a koupili si ho. Nazyvat ho shitem je mozna popularni u vas v hospode. Nebo se mam snad domnivat, ze na co nemas, to pomlouvas ?
Tim bych to ukoncil neb je to marne, je to marne je to marne.
o 05.08.2016, 21:31 | Tuner#2
mrazik: Ne, ten telefon opravdu neodpovídá své ceně. Jinak i kdybych na to neměl, tak to jako nesmím objektivně hodnotit? V tom případě všichni motorističtí novináři co píší i supersportech jsou na tom stejně... Ale jinak ve škodovce mám dražší sedačky než je tenhle aparát a volnou dvacku bych na to bez problémů měl hned několikrát, ale rád utrácí za věci co mají smysl a mají svou hodnotu a ne za předraženou módní sračku...
o 06.08.2016, 12:25 | CRK
Samsung S4
používán každý den od května 2013
(foceno po 12 pivech v baru, ale pro představu snad stačí)



foto k příspěvku  od CRK

o 06.08.2016, 12:33 | worm03 | Upraveno: 2016-08-06 12:43:32
Tuner#2: tak ti velice děkujeme za tvoje OBJEKTIVNÍ hodnocení a já ti prozradím na oplátku pro tebe zřejmě velké tajemství... Tak dávej pozor!!! Ne každej si před koupí propočítává výhodnost kupované věci a koupí si co chce! To čumíš, co?! :)))

EDIT: teď jsem ještě dočetl konec toho tvého výplodu... Ty ses skutečně pasoval do role boha, kterej bude psát lidem, za co maj utrácet a co se vyplatí?! LOL! Ty už si fakt přepálenej!
o 06.08.2016, 19:09 | mrazik
Tuner ty to porad nechapes. Ze je to shit mobil a neodpovida sve cene to je tvuj subjektivni nazor, ale ty ho tu davas jako normu a beda tomu, kdo s tebou nesouhlasi. V tom je u tebe ten hlavni problem a predvadis stale to same v nekolika tematech. Nemam nic proti tomu, kdyz nekdo vyjadri svuj nazor, ale at ho nevnucuje jinym a neznackuje ostatni co maji jiny nazor pripadne si tu danou vec koupili.
Hlavne argumentovat vekem je spise znamkou toho, ze uz nevis kudy kam.
o 06.08.2016, 19:28 | Tuner#2
worm03: Vzhledem k tomu, že jsi nepochopil a ani nečetl jiné odborné články včetně toho mého o zobrazovačích v TV, nečekám, že pochopíš to co jsem psal v posledním postu...

mrazik: Já nikomu nic nevnucuju, to je zas jen vámi podsouvaný názor... Kdyby hned na začátku přišla na mou otázku adekvátní odpověď, tak vůbec nemusel být flame. Ale to je holt lepší na otázku odpovědět, že jsem jako Zdeny a začít tady ten nesmysl srovnávat se vším možným co s tématem absolutně nesouvisí. A když už došlo na téma OLED jaká je to přebarvená sračka co navíc dlouhodobě nefunguje, tak se opět mé tvrzení začlo zpochybňovat ač je podložemné řadou odborných článků... Mám pocit, že napřed si zameťte před vlastním prahem a pak tady můžete teprve začít soudit...
o 06.08.2016, 21:18 | MazliG
hele napíšu tu něco co sem asi nepatří, ale měl jsem S3 ok, S4 ok, S5 ok, nyní mám S6 - mám ho skoro rok, a začala se klepat čočka foťáku, divně volný homebutton - kupoval jsem ho za 15 tis. rychlej jako ďas, foťák super, ale to zpracování je cigánský, a ten signál jak tu někdo psal mi taky občas zakolísá, že si nezavolám - asi příště "zkusim" to jabko - páč mi teda S6 k srdci neprirostla, nevim jak je na tom 7ka, ale přijde mi to model od modelu horší zpracování ....toť můj pocit ze 4 modelů co jsem měl
o 06.08.2016, 22:23 | worm03
Tuner#2: jak už ti to napsat... třeba takto... strč si články do prdele... CRK sem dal fotku 3 roky starýho telefonu a nějak tedy brutálně vypálenej neni a to je tam čistě modrá barva u který je to nejnáchylnější... Takže asi zřejmě lidi, kteří maj zkušenosti opačný a tyto telefony dlouhodobě používaj těžko můžeš přesvědčit a já se ani nedivím... (nehledě na to, že CRK píše, že se vypalujou rychlejš, ale že to nebude tak tragický za normálních podmínek...)

MazliG: proč by to sem nepatřilo? zkušenosti člověka, co ty telefony používá... tak proč ne... já mám S6 edge + a telefon pořád ok, bez škrábanců, nic uvolněnýho a to sem vzhledem k tloušťce měl strach, že ho v kapse zlomím a drží jak prase a žádná band gate se neodehrává...
o 07.08.2016, 18:27 | jedla | Upraveno: 2016-08-07 18:27:59
nechci se tady nikoho dotknout ale cela tahle diskuze mi pripomnela jeden hodne stary obrazek co kdysi koloval po netu

foto k příspěvku  od jedla

o 31.08.2016, 08:50 | M.a.R.i
Tak 2.9. mi přijde Note7,tak jsem zvědavej :). Kdo je další pacient? :).
Povedlo se mi sehnat za 21 s DPH a s novými Gear VR.
o 31.08.2016, 09:00 | AllInOne
Poreferuj
o 31.08.2016, 11:13 | M.a.R.i
worm03: Jak seš na tom prosímtě s výdrží S6edge+? Můžeš porovnat s nějakým jiným Samsungem? Ideálně Note3 nebo Note4?

Manželka má starší kus S6edge+ (cca 10měsíců starý) a Note3 jí vydržel bez problémů od 6h do 23h a ještě zbylo, ale S6edge+ kolikrát nevydrží ani do večera a je totál vybitý. Nevím zda reklamovat a nebo je to vlastnost :).
o 31.08.2016, 13:16 | worm03
běžně ten den, ale i dýl
výjimečně se to ale splaší a je brzo vybitej (podezření na zaplé 4G, kde není nebo není silné)
ale zatím nic není potvrzeno, nestává se to často
o 02.09.2016, 13:02 | nome
s tim notem opatrne az ho budes nosit v kapse :-)

[ Link ]
o 02.09.2016, 14:26 | z0diaC
jak to tady tak čtu,tak mě napadá zatím asi jen jedna otázka .... to jako S6edge nevydrží při běžném používání ani jeden celý den bez nabíječky ? To je jako vážně ? U toho Note předpokládám,že je něco s rychlonabíjením a baterka to nedá,pravděpodobně sníží nabíjecí proud a bude .... bohužel proklamované rychlonabíjení vezme za své ... ještě,že je na trhu možnost volby .... jinak používám telefon a AMOLED rok myslím 2013 a vypálený je ale nějak mě to nebere .... pokud se na to nezaměřím,tak si toho ani nevšimnu.
o 02.09.2016, 22:32 | M.a.R.i
nome: :), taky jsem dnes zjistil. Stahli je z prodeje,takze mam smolika. Prodal jsem S7e s prodelkem a ted pouzivam nouzove Aligator :).

z0diaC: Tak u mlady ta s6e+ bude mit problem s nejakou breberkou v softu a nebo mozna KO baterka a nebo opravdu ta vydrz je tak shitova.

Jinak u Note4 jsem pouzival dratovy rychlonabijeni a vydrzel 24h intenzivniho pouzivani, S7e vydrzel u bezdratovyho rychlonabijeni k 36h.
o 02.09.2016, 22:38 | M.a.R.i
z0diaC: Jo, ted mi doslo, ze narazis na problem na Note7... Podle me je podelal dodavatel baterei. U par ks byl nejspis problem. Dodaj jiny a bude to OK :).

Zajimalo by me co udelaji s tim 1mil ks co prodali a berou je nazpet. Zda je zlikvidujo u a nebo udelaji refabrished..
o 03.10.2016, 23:11 | Pardal
Včera podruhé pavouk na displeji.
Za mě EDGE už nikdy. Je to dobrý tak na parádu, ale né na práci.

P.S.: Pro rejpaly - telefon je v origo krytu ClearView !!!
o 03.10.2016, 23:11 | Pardal | Upraveno: 2016-10-03 23:13:17
2x
o 04.10.2016, 11:26 | CRK
To můžu jako truhlář potvrdit... Od tý doby, co ale používám na zatloukání hřebů kladivo, tak je to ok :)

Nebo kup tohle Youtube video:
o 04.10.2016, 12:20 | CRK
Už ho někdo má? Spokojenost? Už je čas na výměnu :)
o 04.10.2016, 12:31 | BATMAN
CRK pobavil :-)))))
Samo ze samsung dal prednost 100% designu a trvanlivost je az daleko za nim.
Taky uz mi 2x spadl a zatim jen lehce skrablej zadni kryt. Nekupoval jsem spicku mobilniho sveta abych ji zabil nejakym krytem. Spoleham na S7-pojisteni.
o 04.10.2016, 12:50 | Kamil07 | Upraveno: 2016-10-04 12:50:53
To Samsung pojisteni je v pohode, znamy ho uz uplatnovl a bez problemu.
o 05.10.2016, 17:15 | CRK
BATMAN: to sem rád a co uděláme s tím dronem? Je úplně novej, jen to přímo takto nepíšu, protože každej bych chtěl hned faktury s odečtem DPH, záruční list nejlépe s doživotní zárukou apod. Kdo tohle chce, ať si jde do krámu... Kdo chce ušetřit, kouká po bazarech a koupí...
o 05.10.2016, 21:44 | BATMAN
Hele jediny co potrebuju vedet ze na 100% funguje. Bude to pto malyho na Vanoce........Snad chapes.
Kdyztak budem pokracovat v tvym bazarovym threadu.
o 05.10.2016, 21:50 | CRK
sem snad idiot, abych tady po 10 letech členství nabízel nějakej šunt? klidně si hned po koupi všechno vyzkoušej...
o 05.10.2016, 22:15 | AllInOne
pokud ty nevyjebes s nekym, tak brzo tady nekdo vyjebe s tebou :-)
o 05.10.2016, 22:25 | M.a.R.i
CRK: Ja stale na Note7 cekam a asi jeste dlouho budu :). Uz mi pomalu dochazi trpelivost a koukam po konkurenci. Protoze pouzivat Aligator RX400 delsi dobu je na chocholouska, snad jsem nikdy nemel horsi tel :).
Asus Zenphone nevypada HW vubec spatne nebo koukam na ciny kolem 10-14k, ktery maji taky velmi slusnej HW. Ale ani jedno zminene nema stylus a kvuli chybejicimu stylusu jsem prodal S7e.
Prodejce psal, ze se Samsungem vyjednavaji nejakou kompenzaci za cekani. 1rok pojisteni by treba potesil :).
Tak uvidime jak to dopadne :)
o 05.10.2016, 22:34 | CRK
AllInOne: to má bejt nabídka? :)))

M.a.R.i: já jsem se Samsungem EDGE spokojenej, ale to péro... to mi láká :)
Co bys chtěl kupovat, nic lepšího není...
Prej snad dávaj paměťovku 32GB... to se předali...
o 05.10.2016, 22:55 | CRK
M.a.R.i: jakou chceš barvu?
o 06.10.2016, 07:17 | M.a.R.i
CRK: No, jestli je to s tou pametovkiu pravda, tak jsou dost trapny :).
Ja objednal stribrnou variantu.
o 06.10.2016, 10:19 | CRK
M.a.R.i: já sem si chtěl dotáhnout tenkrát 5 ve stříbre, tak možná stříbrnou, ale ještě čumím po tý modrý...
Paměťovku prej dostal frajer při výměně telefonu za nevýbušný...

super článek :D [ Link ]
o 11.10.2016, 11:11 | nome
[ Link ]

no už bych hledal asi definitivně jinde :-)
o 11.10.2016, 12:08 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-10-11 12:09:47
nome: Tak tohle jsem opravdu nečekal, nechápu co je na tom sehnat či vyrobit normální baterku jako třeba u S7E. A nebo vyřešit problém na jiné součástce. Když tvrdí, že v Číně telefony normálně šlapou a prodávají se, jelikož mají jiného dodavatele baterií...

CRK: Nemáš tip na nějaký highend s tužkou? Bez stylusu se mi nechce nic kupovat. Jinak ještě někde v hlouby mysli uvažuji na Ip7plus, ale jsem nějak zarytej nejabkář :).
o 11.10.2016, 14:08 | CRK
nome: četl jsem, tak to je velkej průser...

M.a.R.i: highend pořádnej žádnej a s tužkou už vůbec ne. Bohužel... Zůstávám u EDGE
P.S. iPhone ti aspoň nevybouchne... protože žádná bomba to fak není :)
o 11.10.2016, 14:51 | nome
[ Link ]

ale premiovost Notu tam nehledej
o 11.10.2016, 21:00 | CRK
M.a.R.i: nebo takhle a ještě ušetříš :D Youtube video:

The only difference is that the fake one doesn't explode
o 12.10.2016, 11:44 | CRK
M.a.R.i: to jsou fakt náhrady... [ Link ]
a co Galaxy Note 5?
o 12.10.2016, 12:02 | M.a.R.i
CRK: Diky za tip, dostal jsem v Planeu 30% slevu a navic ma ted Samsung cashback 2600 u S7edge, tak by me u nich vysla na 14500, tak o tom uvazuju, ale rad bych vyzkousel neco jinyho. Premyslim i o IP7plus 256GB. A nebo tam maji tu Huawei P9. Uvidim jak se s nimi domluvim a co koupim. Tak G5 by taky nebyla spatna. Vcelku ji chvali. Ale to zpracovani ke proste horsi.Note5 me napadl taky a nebo koupit Note7 na inzerat, ale malinkobmam strach :)
o 12.10.2016, 14:01 | CRK
M.a.R.i: já jsem vyzkoušel telefonů poměrně dost a nakonec stejně musel vzít zase Samsung. A to už jsem skutečně nechtěl, nesnáším, když se někdo drží jedný značky nebo věci... Ale bohužel mě nic nepřesvědčilo. Když už Huawei, tak radši Mate 8 128Gb, kvůli Force touch. Do G5 bych asi nešel, zajímavej koncept, ale ve výsledku špatné... Zas na druhou stranu, když ho koupíš, tak se jim hned zdvojnásoběj prodeje tohohle typu v ČR :D
o 12.10.2016, 14:13 | CRK
A co Sony Xperia Z5 Premium?
o 12.10.2016, 14:21 | M.a.R.i
Z5 premium jsem doma chvili mel, nevim proc, ale tel na me pusobi strasne lacine a zastarale. Nejak mi nesedl...
Kouknu jeste na nejaky rrcenze, ale stejne asi nejspis skoncim u S7e.
Taky premyslim nad tim I7plus. Pokud bufou ochotni mi na nej poskytnout 30% slevu (nemaji ho skladem), tak ho vemu, a kdyz mi nebude vyhovovat, tak ho prodam. Aspon zase znovu vyzkousim jabko, abych ho mohl znova kritizovat :).
o 12.10.2016, 14:30 | AllInOne
a co to máš za možnosti, že ti daj 30% slevu?

Pícháš tam šéfovi starou?
o 12.10.2016, 14:50 | CRK
AllInOne: hele, to asi ne... 30% je docela dost, to už musí sjíždět přímo šéfa :)))
o 12.10.2016, 14:53 | AllInOne
:D
Tak vole zase 30% je 30% a lidi překousnou dneska ledacos :-)
o 12.10.2016, 20:36 | CRK
...a nebo [ Link ]
o 13.10.2016, 01:10 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-10-13 01:12:12
Tak sleva je sleva ne, lecos pro ni musim pretrpet :).

Jinak zitra pro zmenu vyzvedavam S7Edge. Maji v nabidce jeste Huawei P9 a I7plus nemaji ani naceneno a pak uz by mi na nej neposkytli slevu...
Zitra maji 10% slevu + 20% jsem vydindal pres neuspesnz predprodej Note7...
o 13.10.2016, 05:21 | Kamil07
Stejne je ale divne, ze takova blbost jako vadna baterka, muze zpusobit uplny konec prodeju NOTE 7.
Cekal jsem vymenu vadne casti, nejaky bonus za cekani, treba pojistku zdarma a hotovo.
Ted zalezi, jestli za to muzou opravdu baterky, nebo tam je jiny problem, ktery nechteji priznat.
o 13.10.2016, 06:52 | M.a.R.i
Asi bude problem I jinde Nez v baterce, viz S7E, kde Baterie problem nemajji. Zajimala by me celkova strata vcetne pospineneho jmena apod. Pres par tydny jsem cetl 7 miliard USA, ale mozna SI to nekdo vycucal z prstu.
o 13.10.2016, 12:05 | CRK
Komu musím vyškolit slavíka, abych měl taky slevu 30%?? :)))
o 13.10.2016, 12:32 | AllInOne
Vouchery mam u sebe :-)))
o 13.10.2016, 18:46 | CRK
Tak tohle je už masakr [ Link ]
o 12.12.2016, 10:09 | nome
no tak dlouho sem vybíral malej telefon až sem skončil u téhle lopaty :-) (s7edge)

máte někdo nějakej tip na kvalitní průhledné poudro co moc nezvětší velikost telefonu ? origo od samsungu nic moc
o 12.12.2016, 10:16 | CRK
Velkej problém, pokud nechceš origo, v číně maj sice pěkný pouzdra za pár dolarů, ale nejsou aktivní (mají být, ale funguje to špatně nebo vůbec!) Pak jsem objevil Nillkin a byl spokojenej, ale pouze chvíli, ten kryt je sice tenkej a perfektně chrání telefon a má vlastní bezchybně fungující software, ale ten zbytek je brutal - špatný materiál a i při dobrém zacházení pouzdro začalo praskat, ale vrchol všeho bylo to plastové okénko, které mi poškrábalo display! To sem fakt ještě neviděl! Až něco objevíš, tak mi dej vědět, já ti zatím napsal, co určitě ne :)
o 12.12.2016, 10:25 | nome
myslel sem takovou tu pruhlednou sprcku na zada a boky ne "knizku" tu bych asi bral origo ale je to pak uz hrozne obrovske.
o 12.12.2016, 10:33 | CRK
tak pak tohle je ok
[ Link ]
o 12.12.2016, 12:03 | nome
diky
o 12.12.2016, 17:06 | tykeev
Já přidám svůj aktuální postřeh, zážitek.

Před 14-ti dny jsem zakoupil novou S7 Edge a musím přiznat, že vzhledově, funkcemi naprosto super.
Jen jsem ho po 3 dnech šel vrátit a vyměnit za klasickou S7.

Důvod?
Na tom nádherném zahnutém displeji, jsem si při používání mobilu jednou rukou neustále mačkal tlačítka na bocích displeje.
Při psaní zpráv naprosto nepoužitelné.

Pro někoho, kdo je zvyklý psát oběma rukama nebo při tom mít mobil položený na stole naprosto v pohodě, ale při psaní jednou rukou pro mě totálně k nepoužití.

Výměna za S7 vše vyřešila a spokojenost maximální, hurá :-)
o 12.12.2016, 17:09 | CRK
většinou píšu jednou rukou a nic si nemačkám... šikovnost?! :)
o 12.12.2016, 18:22 | tykeev
to CRK:
hele, nevím... ruce nemám obě levý, někdy i docela šikovný. Dokonce i relativně velký, ale s žádným jiným mobilem se mi tohle nestávalo.
Jakmile se natahuju palcem někam více doleva nahoru po displeji, tak si prostě dlaní mačkám tlačítka na pravé straně.
A naopak, tím jak držím mobil pevně v ruce, tak prsteníčkem a malíčkem si mačkám tlačítka na displeji z levé strany.

:-//
o 12.12.2016, 18:28 | CRK
tak máš třeba jinak stavěný ruce anebo...
...šikovnost?! :)
o 12.12.2016, 18:43 | Alííí
Taky me ta velikost presla diky S6 Edge +, a pristi telefon planuju z rady "mini", ale zatim to na S8 mini nevypada. V unoru pouze opet velky a vetsi S8. :-/
o 13.12.2016, 08:45 | nome | Upraveno: 2016-12-13 08:46:13
no ja semprave presel ze s4mini, protoze sem tak dlouho cekal na mini verzi ktera uz asi nikdy neprijde ... o to je muj sok vetsi ale je pravda ze po par dnech si clovek tak nejak zvykl jak na velikost tak na drzeni tak aby se neuklepaval, po tydnu ok.

Jinak pokud nekdo hleda celkem malej telefon tak me celkem oslovil Huawei Nova.
o 14.12.2016, 11:30 | M.a.R.i
nome:
Mám super zkušenosti se Spigenem. Konkrétně mám na telefonu tenhle:
[ Link ]

Na Alze měli akci a měsíc ho měli za 89Kč. Nakoupil jsem 20ks, že nějaký prodám, ale nikdo to nechtěl :).

Jinak jsem měl předtím na S7 Edge [ Link ]
Telefon víc naroste,ale je lépe chráněný díky přidanému plastovému rámečku.
Ale po čase se mi okoukal a raději jsem šel do čiré varianty.

tykeev: Já měl taky ze začátku problémy, ale cca po týdnu, dvou se mi to stalo velmi zřídka.
Jinak souhlasím, že zahnutý displej je jenom nepraktická frajeřinka jak jsem psal na začátku. Ale když jsem teď měl v ruce Note4, který jsem vlastnil předtím. Tak mi přijde ten rovný displej strašně zastaralý :).
o 14.12.2016, 12:29 | nome
Mari: tak klidně si nějaký vezmu pokud se toho chceš zbavit :-)
koupil sem něco v Sunnysoftu, pár toho obědnal na aliexpresu tak uvidime co tam nakonec nechám
o 14.12.2016, 15:44 | M.a.R.i
Ja jsem jich 18ks vratil a 1ks mam na tel a 2.jako zalozni :). Pokud ti jde o zpracovani, tak vem Spigen, pak neni spatnej ten nilkin. Vsechny co jsem kdy neznackove koupil z ciny, tak to byly shitky...
o 14.12.2016, 15:44 | M.a.R.i
Ja jsem jich 18ks vratil a 1ks mam na tel a 2.jako zalozni :). Pokud ti jde o zpracovani, tak vem Spigen, pak neni spatnej ten nilkin. Vsechny co jsem kdy neznackove koupil z ciny, tak to byly shitky...
o 14.12.2016, 15:59 | CRK
aneb jak prodat kousek ropy v hodnotě 5 centů za pětibábu :)
taky jsem teď něco objednával na S7 edge, tak pak napíšu...
o 14.12.2016, 17:09 | CRK | Upraveno: 2016-12-14 17:10:20
M.a.R.i: nemůžu úplně souhlasit, dřív a do S5 to bylo v pohodě, ale až na S6 EDGE Plus průser - zrcadlová knížka po vzoru Samsungu fakt něco hroznýho a ostatní kryty nebyly aktivní a když jo, tak částečně... strašný... Doufám, že na S7 Edge to bude lepší... Teď mám Na S6 Edge Plus Karbon Look pouzdro a krom toho, že není aktivní (má být), slušně vypadá a super chrání...
o 14.12.2016, 17:36 | M.a.R.i
Ja mam zkusenosti s Nilkin naposled u Note2, tak si mozna pohorsili. Na druhou stranu stoji zlomek co Spigen. Jinak Spigen od Note4 a spokojenost...
o 14.12.2016, 17:44 | CRK
A co si koupíme teď? Huawei Mate 9 pro? Xiaomi Mi MIX? Nebo? S8? :)
o 16.12.2016, 10:07 | nome
S8 mini :-)
o 16.12.2016, 10:10 | CRK
S8minisistrčdoprdele:)
o 16.12.2016, 10:27 | nome
no to na tom budu furt líp než ty, až tam budeš cpát to Xiaomi :-)
o 16.12.2016, 11:56 | M.a.R.i
No, já počkám aspoň do března, pak budu vybírat nástupce. Uvidíme jestli Bude něco na způsob Note od Samsungu :).
o 16.12.2016, 11:57 | CRK
nome: nechci kecat, ale hned sem tušil, proč chceš ten menší :))))))))))
o 16.12.2016, 11:59 | CRK
M.a.R.i: kvůli průseru s N7 má bej S8 keště lepší, než se původně zamýšlelo, tak jestli se to povede...
o 16.12.2016, 12:00 | M.a.R.i
NO, mohli by za ty peníze už udělat větší posun, než tomu je poslední dobou :). Ale snad na koncepci s tužkou nezapomenou, i když se již nebude ten model nejspíš jmenovat Note.
o 04.03.2017, 00:41 | M.a.R.i
Ahoj vsem,
jak jste na tom s rychlosti wifi? Mam ted pripojeni a lita to pres kabel cca 270mb/s. Ale s7edge a s6edge+ pres wifi neprekroci down 60mb/s a up 130mb/s. Cim to? Pritom router ma propustnost 600mb/s a zkousel jsem to i tesne u routeru a byl jsem na wifi pripojeny sam.

Ze by ta 2.4thz N wifi byla v mobilu ocesana? Mam Asus n18u [ Link ]
o 04.03.2017, 00:42 | M.a.R.i | Upraveno: 2017-03-04 00:42:32
...
o 04.03.2017, 17:38 | Mr.Scully
S7 Edge jsem teď otestoval na wifině, beru tedy rychlost internetu (ne lokální sítě, která bude podstatně větší) a i internet lítá solidně, download 120 Mbps, upload 200 Mbps. Na youtube to stačí :-D
o 04.03.2017, 20:37 | M.a.R.i | Upraveno: 2017-03-04 20:37:48
Mr.Scully: A ses pripojenej k n a nebo ac wifi?

A poradite nekdo appku, aby tel preferoval wifi se silnejsim signalem?
Vyzkousel jsem uz 2 appky a ani jedna u s7e nefungovala.
o 05.03.2017, 08:18 | Mr.Scully
Mám TP-LINK TL-WDR4300, takže a/b/g/n, ale nevím teď, jestli jsem připojený přes 5 GHz (limit 450 Mbit/s) nebo přes 2,4 GHz 300 Mbit/s), mám puštěný obě varianty a nevím, k čemu se mobil vlastně připojuje.
o 05.03.2017, 12:57 | M.a.R.i
Mr.Scully: Diky. Ze by byl problem v mem routeru? Pritom ho vsude hodne chvali a umi 600mbs na 2.4ghz, ale je mozne ze s7e podporuje vyssi rychlost pouze na 5ghz.
o 12.03.2017, 22:25 | Tomas156
Ahoj mate niekto kombinaciu s7 a s-view s nougatom? nikde neviem najst nastavenia aby mi to fungovalo po zavreti puzdra
o 13.03.2017, 10:54 | Knightey-
Pochlubte se s nejakyma hezkyma obalama na tenhle telefon.
o 13.03.2017, 13:07 | CRK

foto k příspěvku  od CRK

o 13.03.2017, 13:08 | CRK

foto k příspěvku  od CRK

o 13.03.2017, 16:19 | Knightey-
Ten vypada dobre, muzes dat nejaky link?
Diky :)
o 13.03.2017, 16:25 | CRK
není problém :) [ Link ]
o 13.03.2017, 22:42 | Knightey-
Diky, predam info :)
o 14.03.2017, 08:37 | nome
[ Link ]

mam tohle dokonce jich mám víc tak kdybys chtěl není problém (stříbrnej rámeček černý záda)
o 03.09.2017, 12:33 | M.a.R.i
Ahoj kluci,
potreboval bych radu zkusenejsich.

Z niceho njc se mi na sklicku kamery uprostred objevila dirka a sklicko se mi rozstrepilo. Nejspis jsem se nekde oprel s telefonem v kapse sklickem o roh stolu. Neumim si to jinak vysvetlit. Ale o to tady nejde...

Volal jsem do mp a tam mi bylo receno, ze oprava je za 600kc a neprijdu o zaruku, tak to je cajk...

Ale vic me trapi, ze ve stejny cas se objevilo chrasteni/zkreslovani sluchatkoveho a hlasiteho reproduktoru. Bud je to nahoda, nebo tam bylo poskozeno neco dalsiho. Je mi ale dost divny, ze by odesly oba reproduktory. Spiw to vypada na nejaky koncovy vystup? Zvuk ze sluchatek jde normalne.
A v mp taky nepotesili, tvrdili mi, ze sluchatko je soucast displeje a oprava bude stat 8200...

Co si myslite ze je KO? Jinak kamera funguje, ale je obraz zamlzeny, nejspis kvuli chybejicimu sklicku...
o 17.02.2019, 19:13 | M.a.R.i | Upraveno: 2019-02-17 19:14:22
Ahoj,
tak po 15letech se Samsung jsem poprve resil reklamaci. koupil jsem si note9 a note 8 jsem dal do Alzy, byl slaby reproduktor.

Nakonec vymenili komplet zakladni desku a baterku a pri prevzeti tel z reklamace jsme si vsiml vysvicenych ikon. Takze jsem se poprve stal svedkem vypaleneho displeje. Byla lehce vypalena prava lista ikon a dole klavesnice. Zajimave je ze tu bocni listu vubec nepouzivam. Tak nejspis nechali tel nejakou dobu zaplej kdyz testovali a vypalilo se to. Jsem zvedavej co mi reknou na reklamaci. Nejspis ze jsem si to vymyslel....
o 18.02.2019, 19:00 | CRK
M.a.R.i: a máš tam určitě svůj původní display?
o 18.02.2019, 21:53 | M.a.R.i | Upraveno: 2019-02-18 21:59:11
CRK: To me taky napadlo, ale pochybuju ze ho zamenili omylem. Takze pokud tam opravdu nemam svuj tak se jednalo o nejaky smecko a urcite jim to nedokazu. Zitra jim tam budu volat. Fotil jsem to, ale to vypaleni fotak ani nevezme. Je to opravdu minimalne, ale stve me to.

Tady zajimavy prispevek o vypalovani:
[ Link ]


Jinak tedy kecam s tou reklamaci, je to 2. za 15 let. Pred 2.5 lety jsem reklamoval S7edge, od novoty mela asi 2mm mrtve pixely...
o 19.02.2019, 13:41 | CRK
M.a.R.i: o náhodě sem vůbec neuvažoval. Určitě se jednalo o výměnu jen desky a baterky? Nemáš spíš vyměněnej celej telefon?
o 19.02.2019, 14:17 | M.a.R.i
CRK: To je taky varianta :). Prodejce akorat kontroloval IMEI na zadech. Do tel jsme nekoukali.
o 19.02.2019, 15:46 | CRK
M.a.R.i: nepíšeš žádný podrobnosti, tak se můžu jen dohadovat, ale vůbec bych se nedivil, kdyby to nebyl tvůj display - ať už to vzniklo jakkoliv
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4497 sekund.